Termeni si conditii

Cine suntem

Produse disponibile pe BijuteriiANIA sunt oferite de S.C. EDIT MEDIA S.R.L., cu sediul in str. Ionita Cegan nr.4, sector 5, Bucuresti - Romania, societate comerciala inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1193/2004, CUI: RO 16092485, si Capital social : 1000 Ron denumita in cele ce urmeaza www.BijuteriiANIA.ro


Drepturile BijuteriiANIA


Designul si continutul text disponibil la adresa bijuteriiania apartin in exclusivitate bijuteriiania.ro, cazand sub incidenta Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Alte drepturi de proprietate intelectuala, precum drepturile asupra marcilor , asupra desenelor si modelelor industriale pot fi regasite in ceea ce priveste design-ul unor produse, ornamentatia speciala aferenta acestora, precum si orice alte denumiri, desene sau elemente figurative ce identifica produsele in cauza, bijuteriiania.ro isi rezerva dreptul de a solicita recunoasterea acestora in cazul unei utilizari ce prejudiciaza interesele acesteia de titular cu drepturi depline sau de beneficiar exclusiv al unor contracte de licenta cu parteneri din Romania si din strainatate.

Se recomanda in acest scop, vizitatorilor bijuteriiania , precum si cumparatorilor produselor oferite pe acest website, adoptarea unei atitudini corecte si legale in ceea ce priveste utilizarea website-ului si a informatiilor disponibile prin intermediul acestuia.


Produsele BijuteriiAnia


Dorim sa oferim doar produse de calitate la preturi care sa va avantajeze!

Oricare dintre ofertele noastre de bijuterii din aur, bijuterii din argint, icoane placate cu foita de argint, bijuterii lucratura manuala, cadouri corporate sau bijuterii fantezie intrunesc toate cerintele legale de vanzare, fiind marcate in mod corespunzator cu marca Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului , semne conventionale ce garanteaza natura metalului si calitatea acestuia.

Pentru ca un client multumit nu poate fi decat cel bine informat, BijuteriiAnia pune la dispozitia tuturor celor interesati de produse sau de achizitionarea acestora, o modalitate de prezentare a principalelor caracteristici si a certificarilor existente, astfel incat decizia de achitionare sa fie una corecta.

Pentru luarea unei decizii in ceea ce priveste cumpararea de bijuterii puteti consulta inclusiv ghidul ANPC , ce contine sfaturi si precizari utile consumatorilor in acest sens.

Confidentialitate Accesarea website-ului BijuteriiAnia , inregistrarea unei comenzi precum si abonarea la newsletter presupune colectarea in mod automat a unor date personale al caror proprietar de drept sunteti dvs., in calitate de CLIENT sau simplu vizitator.BijuteriiAnia , Ania respecta acest lucru si, potrivit legislatiei in vigoare, va ofera posibilitatea de a putea interveni oricand, in timpul sau ulterior unei astfel de inregistrari, in vederea modificarii, completarii sau stergerii acestor date personale. Drepturile dvs vor putea fi exercitate printr-o solicitare scrisa catre BijuteriiAnia.ro folosindu-va de oricare din datele de contact: e-mail, fax, adresa postala.

Administrarea datelor personale regasite in baza de date BijuteriiAnia.ro va avea ca scop exclusiv folosirea acestora in vederea emiterii facturilor, livrarii produselor, cunoasterii stadiului de evolutie a fiecarei comenzi, monitorizarii primare a tranzactiilor cu cardul si identificarii provenientei cumparatorilor cu cardul. Acestea nu vor fi facute publice si nici transmise altor terte persoane, BijuteriiAnia.ro garantand in acest mod confidentialitatea tuturor informatiilor furnizate de dvs.

Dezvaluirea oricaror astfel de date cu caracter personal va fi realizata de catre BijuteriiAnia.ro doar la solicitarea expresa a institutiilor financiar-bancare, organelor de control si guvernamentale sau instantelor abilitate.

In masura in care veti considera necesar, aveti, de asemenea, dreptul de a refuza furnizarea oricaror informatii solicitate pe parcursul utilizarii BijuteriiAnia sau cu ocazia initierii unei comenzi. Cu toate acestea, este important sa va informam ca livrarea produselor va depinde in cea mai mare masura de corectitudinea si integralitatea informatiilor oferite, lipsa oricaror astfel de date precum adresa postala sau de e-mail ori furnizarea incompleta a acestora, conducand de cele mai multe ori la imposibilitatea onorarii comenzilor initiate de dvs. Dreptul de acces - Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Dreptul de interventie - Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi; Dreptul de opozitie: - Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Potrivit Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie cu privire la datele prelucrate de cadouribijuterii.ro in scopurile declarate mai sus.


Politica BijuteriiAnia de vanzare

In momentul in care veti dori achizitionarea unuia dintre produsele oferite pe BijuteriiAnia , veti fi condus catre o pagina speciala in care veti putea initia comanda, alegand in prealabil una dintre modalitatile de plata: ramburs, prin transfer bancar sau plata cu cardul.

Anterior preluarii comenzii, BijuteriiAnia va va informa in privinta produselor solicitate si a sumei totale de plata, punandu-va la dispozitie toate informatiile necesare pentru efectuarea platii.

Datele transmise vor include referinte exacte cu privire la conturile bancare in care pot fi transferate sumele, facandu-se de asemenea precizari in ceea ce priveste timpul de livrare, eventualele cheltuieli de transport, alte taxe implicate, precum si eventuale reduceri de pret.

Stocurile disponibile sunt relevante pentru luarea unei decizii corecte, de accea va incurajam sa cititi cu atentie informatiile privind existenta sau nu in stoc a oricaruia dintre produsele oferite in mod special pentru a va asigura de livrarea promta a acestora.

Produse de aceeasi calitate si la un pret echivalent vor putea fi livrate CLIENTULUI numai in momentul inregistrarii unei noi comenzi, returnarea sau sesizarile cu privire la anumite produse neechivaland in acest sens cu o solicitare a unui nou produs. Pentru mai multe informatii privind returnarea produselor BijuteriiAnia gasiti mai jos.

In eventualitatea existentei unor reduceri promotionale sau a concursurilor cu premii, toti vizitatorii, fie acestia CLIENTI sau nu, vor putea beneficia de o informare in timp util cu privire la conditiile de participare sau perioadele de valabilitate.

Plata cu Cardul

In vederea punerii la dispozitia dvs a celor mai confortabile si rapide metode de plata, BijuteriiAnia va permite sa achizitionati oricare dintre produsele disponibile pe site prin plata cu cardul.
Pentru ca trebuie sa va oferim, pe langa confort si rapiditate, si cel mai sigur sistem de plata electronica, cadouribijuterii.ro faciliteaza accesul fiecarui posibil CLIENT la serviciul e-commerce autorizat al carui titular este Banca Transilvania S.A. Siglele "Verified by Visa" si "Sistem securizat 3D" sunt disponibile pe home page-ul BijuteriiAnia.ro atestand acceptarea cardurilor la plata si platile in sistem securizat.
In acest mod oricare dintre posesorii cardurilor de tip MASTERCARD sau VISA, emise de banci inrolate in sistem 3D, vor avea posibilitatea de a efectua plati in mod sigur si rapid direct pe site-ul BijuteriiAnia.ro.
BijuteriiAnia.ro este "comerciant acceptat" in sensul dat acestuia de Regulamentul BNR nr. 6 din 11/10/2006, informatii despre autorizarea existenta in acest sens putand fi consultate si prin contactarea Bancii Transilvania S.A.

Comunicari comerciale

Comunicarile transmise catre CLIENT pot fi foarte valoroase BijuteriiAnia.ro va considera importanti si apreciaza ca orice instiintari cu privire la produsele noi oferite pe website vin in intampinarea propriilor dvs dorinte.

In acest sens, cu ocazia fiecarei comenzi , adresa dvs de e-mail va fi inregistrata in baza de date BijuteriiAnia.ro in vedere efectuarii de comunicari comerciale sau pentru asigurarea unui mijloc rapid prin care sa fiti informati in legatura cu stadiul fiecarei comenzi.

Veti putea beneficia de astfel de comunicari inclusiv prin abonarea la sistemul de newsletter pus la dispozitie pe website. Astfel, chiar in lipsa inregistrarii unei comenzi, dvs, in calitate de vizitator al BijuteriiAnia veti avea posibilitatea de a fi informati constant asupra ofertelor de produse noi, precum si asupra eventualelor reduceri de preturi.

In ambele cazuri, continutul fiecarui e-mail transmis catre dvs. va furniza toate datele necesare pentru identificarea completa si corecta a noastra, in calitate de expeditori, punandu-va, de asemenea, la dispozitie o modalitate simpla prin care veti putea interzice pe viitor folosirea adresei de e-mail in acest sens.

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte magazine online, server, browser 

Magazinul online www.BijuteriiAnia.ro este gazduit de serverele unei terte firme . SC Edit Media SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe magazinul online indiferent de motivele aparitiei lor, acestea  incluzand modificari ale magazinului online, setari, sau actualizari. SC Edit Media SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor programe de navigare pentru vizitarea magazinului online www.BijuteriiAnia.ro

Returnarea produselor BijuteriiAnia

Bijuterii Ania si-a propus sa multumeasca un numar cat mai mare de clienti. Chiar pe toti, daca este posibil. Insa stim ca acest tel este destul de greu de atins, desi depunem eforturi serioase in acest sens.

De aceea, dorim sa venim in ajutorul celor care, dintr-un motiv sau altul, doresc sa returneze produsele.

Conditiile in care se pot returna produsele sunt urmatoarele:

Daca produsul comandat este diferit de ceea ce v-ati dorit sau va razganditi dupa ce l-ati cumparat, il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) aceasta clauza se aplica conf O.G.34/2014, in cazul achizitionariide produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G.34/2014 art.2 alin.7 "consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii de la incheierea contractului."

Inainte de a trimite produsul inapoi catre noi pe adresa Str. Ionita Cegan nr.4, bl. P12, sc. 1, ap.3, sector 5, Bucuresti, va rugam sa sunati la numerele de telefon afisate pe site.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara urme ale utilizarii, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) si sa fie insotite de o copie dupa factura de achizitie. Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate de dumneavoastra, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la primirea returului de catre Bijuterii Ania.

Nu pot fi returnate:

 - Produsele de timp comanda speciala, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea dvs si a efectuarii platii

 - Produsele personalizate la cerere


Sesizari

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se poate face pe email-ul office@bijuteriiania.ro Termen de solutionare este de maxim 15 zile de la data sesizarii.Pentru mai multe detalii si informatii legate de legislatia in vigoare puteti accesa  Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor 

Va asiguram ca vom raspunde la absolut TOATE cererile, reclamatiile, feedback-ul de la dumneavoastra.

Precizari finale

Orice conflict aparut intre BijuteriiAnia si CLIENTI va putea fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil rezolvarea diferendului va fi de compententa instantelor romanesti.

Coş cumpărături

← continuă cumpărăturile

Coșul de cumpărături este gol!