TERMENI SI CONDITII BLACK FRIDAY 2022

Termenii și condițiile OFERTEI "Black Friday 2022"

  1. Denumire

Organizator: Bijuterii ANIA

Oferta promotionala: actiunile organizate de SC EDIT MEDIA SRL  pe site-ul www.BIJUTERIIANIA.ro, destinate exclusiv persoanelor fizice, care au ca scop stimularea vanzarilor in perioada 7-27 noiembrie 2022.

Client Participant: persoana care beneficiaza de oferta promotionala, care indeplineste conditiile de participare.

Bijuterii ce participa : produsele comercializate de catre Organizator si care pot fi achizitionate in mod direct doar de pe site-ul www.BIJUTERIIANIA.ro, bijuteriile participante regasindu-se intr-o categorie speciala ce se intituleaza BLACK FRIDAY.

  1. Descrierea Ofertei

In perioada 7 noiembrie 00:00 - 27 noiembrie 23:59, clientii beneficiaza de mai multe oferte dupa cum urmeaza:

- 22,2% Reducere la bijuteriile aur 14K selectate din categoria BLACK FRIDAY

- 30% Reducere la bijuteriile cu Diamante regasindu-se la categoria BLACK FRIDAY

Reducerea se aplica automat, si se regaseste la fiecare bijuterie ce sunt prezente in categoria BLACK FRIDAY

   3. CUM SE DESFASOARA "Black Friday 2022"

Reducerile vor fi marcate corespunzator prin afisarea preturilor reduse, conform legislatiei in vigoare (discountul este calculat raportat la cel mai mic pret al unui produs din ultimele 30 de zile).

Numarul de produse ce pot fi achizitionate va fi limitat de stocul disponibil. Campania va fi semnalizată pe site-ul BIJUTERII ANIA.

In cazul unor eventuale erori de functionare a site-ului www.BIJUTERIIANIA.ro sau a sistemului de gestiune, inclusiv erori umane, in urma carora pretul este modificat, rezultand un pret derizoriu sau mai mic, neconform cu valoarea de piata a produsului, ne alocam dreptul sa anulam Comanda efectuata, iar clientii care au plasat comenzi vor fi informati telefonic /  email / SMS. Clientul accepta si consimte ca nu va avea drept de opozitie sau orice alte pretentii asupra produselor ce au facut obiectul unor comenzi care sunt rezultatul, cuprind/contin erori de functionare sau erori umane.

     4. Perioada Ofertei

Campania "Black Friday 2022" incepe pe 7 noiembrie 2022, ora 00:00 si se incheie pe 27 noiembrie 2022, ora 23:59.

     5. Termenul de Livrare

Termenul estimat pentru livrarea bijuteriilor comandate pe perioada campaniei se incadreaza in intervalul de 2 pana la 5 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. 

     6. Diverse

Participantii nu au posibilitatea sa primeasca contravaloarea in bani a reducerii sau produsului primit cadou si nici dreptul de a cere schimbarea acestora, in niciun fel.

Toate comenzile vor fi confirmate telefonic. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile in cazul in care contactam Clientul pentru verificarea detaliilor comenzii, iar Clientul nu raspunde in termen de 1 zi lucratoare de la prima incercare de contactare.

Această oferta este valabila pana la retragerea sa de pe piata. Clientul declara ca intelege termenii prezentului Acord si ca ii accepta.

Acesti Termenii si Conditii vor fi redactati si pusi in aplicare respectand in toate privintele legislatia Romaniei. Disputele aparute pe baza prezentului contract vor fi rezolvate in prima faza prin discutii intre partile contractante.

Clientii care participa la Oferta Promotionala, declara cunoasterea acestor Termeni si Conditii. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului document.

 

Organizator,

SC EDIT MEDIA SRL – BIJUTERIIANIA

Coş cumpărături

← continuă cumpărăturile

Coșul de cumpărături este gol!