Plata in transe

Daca esti client BijuteriiAnia.ro inseamna ca iti place de noi. Ai incredere in serviciile si produsele noastre, iar noi vrem sa rasplatim aceasta incredere! 

Daca nu aveti suficienti bani pentru a achizitiona bijuteria dorita, va oferim oportunitatea de a cumpara bijuterii din magazinul nostru online, cu plata in mai multe transe. 

Sistemul nu implica nicio finantare bancara , niciun "third party", este o relatie directa intre dumneavoastra si noi. Desigur, increderea reciproca este vitala in cadrul acestui mecanism. 

Nu vei plati nicio dobanda, niciun ban in plus fata de pretul afisat pe site pentru bijuteria dorita. 

Ce trebuie sa faci ca sa cumperi bijuterii cu plata in transe din magazinul nostru online?

Primul pas este, desigur, acela de a-ti alege bijuteria dorita. Noi verificam stocul si iti confirmam ca avem disponibil produsul dorit.

Am stabilit un maxim de trei transe, iar tu, clientul, stabilesti frecventa de plata a celor 3 rate, conform bugetului tau. Atunci cand esti pregatit sa achiti cea de-a 3-a rata, iti trimitem bijuteria comandata, urmand sa platesti la curier a treia rata, plus costul livrarii (15 lei daca esti din Bucuresti , respectiv 25 de lei daca esti din restul tarii). Suma minima pentru aceasta comanda este de 1500 ron.

Daca doresti detalii despre aceasta posbilitate de plata in transe a bijuteriei dorite, te rog nu ezita sa folosesti una din metodele de contact! Coş cumpărături

← continuă cumpărăturile

Coșul de cumpărături este gol!