Telefon: 0766 703 630 / 021 410 22 59    

line_menu_top
 
       »  Prima pagina
     Categorii

Plata in rate

Daca esti client BijuteriiAnia.ro inseamna ca iti place de noi. Ai incredere in serviciile si produsele noastre, iar eu vreau sa rasplatesc aceasta incredere!
Uite de ce m-am gandit sa-ti ofer oportunitatea de a cumpara bijuterii din magazinul nostru online, cu plata in rate.

Partea frumoasa a acestui mecanism este ca am pus la punct un sistem propriu de plata in rate, in care nu implicam nici o banca. Nici un "third party". Doar noi doi suntem parte a acestei intelegeri, tu, clientul bijuteriiania.ro, si eu, ANIA, manager bijuteriiania.ro. Si, desigur, increderea care ne face parte a acestui mecanism. De aceea, nu vei plati nici o dobanda, nici un ban in plus fata de pretul afisat pe site pentru bijuteria dorita.

Ce trebuie sa faci ca sa cumperi bijuterii cu plata in rate din magazinul nostru online?
Primul pas este, desigur, acela de a-ti alege bijuteria dorita. Personal ma ocup sa verific stocul si sa-ti confirm ca avem disponibil produsul dorit.
Am stabilit un maxim de trei rate, imparteala care sunt sigura ca te va ajuta! Tu stabilesti timpul, frecventa de plata a celor 3 rate, conform bugetului tau.
Atunci cand esti pregatit sa achiti cea de-a 3-a rata, iti trimit bijuteria comandata, urmand sa platesti la Fan Courier rata 3 plus un cost de 15 lei daca esti din Bucuresti sau 25 de lei daca esti din afara Bucurestiului.

Daca doresti detalii despre aceasta posbilitate de plata in rate a bijuteriei dorite, te rog nu ezita sa folosesti una din metodele de contact!

     Ghiduri
     Certificare Oficiala

Pe www.BijuteriiANIA.ro totul este de incredere, bijuteriile sunt insotite de factura fiscala, certificat de garantie si calitate, bon casa. Mai jos va prezentam actele oficiale ale firmei noastre prin care autoritatile romane reglementeaza comertul cu metale si pietre pretioase.

     Newsletter

Mai avem promotii din cand in cand! Inscrie-te la newsletter!

     Cosul Meu
basket
Produse:  0 buc
Total:  0.00 RON
Nu aveti produse in cos
     Bugetul dumneavoastra

Gaseste produsul dorit in functie de bugetul alocat.

     Autentificare
Viziteaza magazinul BijuteriiAnia pe ShopMania
ANPC 9551
REZOLVAREA DISPUTELOR ONLINE |  PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE STANDBY TEAM: Website Design, Website Development & Website Support
SC Edit Media SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 10534