Telefon: 0766 703 630 / 021 410 22 59    

line_menu_top
 
       »  Prima pagina
     Categorii

Cum cumpar

Selectati produsul care va intereseaza de pe site, apasati butonul Cumpar . Cand ati terminat de selectat toate produsele si doriti sa lansati comanda, apasati butonul Plateste pentru a verifica inca o data produsele si cantitatile.

 Dupa ce ati verificat va trebui sa va autentificati inainte de a continua.

  • Daca sunteti inregistrat(a) introduceti numele de utilizator si parola.

  • Daca nu sunteti inregistrat(a), va trebui sa alegeti un nume de utilizator si o parola si sa introduceti datele dvs. personale pentru a crea un cont.

 In continuarea comenzii, va trebui sa alegeti modalitatea de plata, modalitatea de livrare si in final sa lansati comanda.
Dupa lansarea comenzii veti fi contactat(a) in aceeasi zi (telefonic sau prin e-mail ) pentru confirmarea comenzii si pentru a va comunica situatia stocului la produsul comandat de dumneavoastra.

Modalitati de plata agreate de www.BijuteriiAnia.ro:

1. Numerar - direct catre curierul care face livrarea 

2. Prin transfer bancar - livrarea produselor catre dumneavoastra se va face dupa ce avem confirmarea bancii ca banii au intrat in cont 

3.Plata cu cardul

 Livrarea  

  Livrarea bijuteriilor  comandate online pe www.BijuteriiANIA.ro se face oriunde pe întreg teritoriul Romaniei in 48ore lucrătoare, exceptie fac localitatile cu extra-kilometrii unde curierii pot ajunge la dvs si in  72 ore prin intermediul serviciului   de curierat Fan Courier sau Nemo Courier iar livrarea acestora au costul de  15 lei taxa de livrare cu TVA in Bucuresti si 25 lei taxa de livrare cu TVA in tara . 

Excepţie fac cazurile de forţă majoră calamităţi, dezastre naturale, drumuri impracticabile, accidente, etc.

 Bijuterii ANIA isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Toate bijuteriile sunt ambalate individual în saculeti sau cutiute de plastic  înainte de a fi expediate către destinatar.

Produsele sunt sigilate în plic și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Constatările referitoare la integritatea coletelor se vor face în prezența agentului curier. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

În cazul stornării comenzilor sau Retur, costul de transport nu se stornează.

Returnarea produselor:

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0766 703 630 sau sa ne scrieti un mail la adresa office@BijuteriiAnia.ro pentru a gasi cea mai buna solutie in rezolvarea acesteia.

Returul se face in ambalajul original fara urme de deteriorare a produsului insotit de o copie dupa factura fiscala si un cont bancar al titularului comenzii unde sa va putem returna banii si trimis prin curieri rapizi gen Fan Courier sau Nemo Courier .
Cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grija marfa astfel incat produsele sa fie bine protejate in timpul transportului. In caz contrar www.BijuteriiAnia.ro va fi exonerata de orice responsabilitate.

Bijuterii Ania si-a propus sa multumeasca un numar cat mai mare de clienti. Chiar pe toti, daca este posibil. Insa stim ca acest tel este destul de greu de atins, desi depunem eforturi serioase in acest sens.

De aceea, dorim sa venim in ajutorul celor care, dintr-un motiv sau altul, doresc sa returneze produsele.

Conditiile in care se pot returna produsele sunt urmatoarele:

Daca produsul comandat este diferit de ceea ce v-ati dorit sau va razganditi dupa ce l-ati cumparat, il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) aceasta clauza se aplica conf O.G.34/2014, in cazul achizitionariide produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G.34/2014 art.2 alin.7 "consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii de la incheierea contractului."

Inainte de a trimite produsul inapoi catre noi pe adresa Str. Ionita Cegan nr.4, bl. P12, sc. 1, ap.3, sector 5, Bucuresti, va rugam sa sunati la numerele de telefon afisate pe site.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara urme ale utilizarii, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) si sa fie insotite de o copie dupa factura de achizitie. Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate de dumneavoastra, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la primirea returului de catre Bijuterii Ania.

Nu pot fi returnate:

 - Produsele de timp comanda speciala, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea dvs si a efectuarii platii

 - Produsele personalizate la cerere


Garantia produselor:

Produsele achiziționate prin intermediul magazinului online ANIA sunt însoțite de certificate de garanție, ce atestă autenticitatea și calitatea acestora.

BijuteriiAnia ofera  garantie 30 de zile, cu exceptia deficientelor imputabile consumatorului, prin garantia oferita nu sunt afectate drepturile consumatorului care sunt in conformitate cu actele legislative care sunt indicate mai jos.

Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate.

Certificatele de garanție pentru bijuteriile comercializate Bijuteria ANIA sunt întocmite în conformitate cu legile în vigoare.Toate produsele sunt marcate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

Condițiile de solicitare a garanției pentru bijuteriile comercializate de Bijuteria ANIA sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.

     Ghiduri
     Certificare Oficiala

Pe www.BijuteriiANIA.ro totul este de incredere, bijuteriile sunt insotite de factura fiscala, certificat de garantie si calitate, bon casa. Mai jos va prezentam actele oficiale ale firmei noastre prin care autoritatile romane reglementeaza comertul cu metale si pietre pretioase.

     Newsletter

Mai avem promotii din cand in cand! Inscrie-te la newsletter!

     Cosul Meu
basket
Produse:  0 buc
Total:  0.00 RON
Nu aveti produse in cos
     Bugetul dumneavoastra

Gaseste produsul dorit in functie de bugetul alocat.

     Autentificare
Viziteaza magazinul BijuteriiAnia pe ShopMania
ANPC 9551
REZOLVAREA DISPUTELOR ONLINE |  PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE STANDBY TEAM: Website Design, Website Development & Website Support
SC Edit Media SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 10534