Cum cumpar

Selectati unul sau mai multe produse care va place de pe site, apoi apasati butonul Cumpar. Puteti selecta unul sau mai multe produse, care se adauga in Cosul de cumparaturi. Cand ati terminat de selectat toate produsele si doriti sa lansati comanda, apasati butonul Trimite comanda, insa nu inainte de a verifica inca o data produsele si cantitatile. 

Dupa ce ati verificat comanda, va trebui sa va autentificati inainte de a continua. 

Daca sunteti inregistrat(a), logati-va introducand numele de utilizator si parola. 

Daca nu sunteti inregistrat(a), va fi creat automat un cont folosind adresa de email și veti primi un email pentru setarea unei parole, după plasarea comenzii.

Exista posibilitatea ca dvs sa comandati si fara sa va creati cont, doar ca trebuie sa completati toate datele de livrare, de facturare, aveti intrebari sau doriti detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati si la telefon 0766703630 de luni pana vineri intre 9 si 17.

In continuarea comenzii, va trebui sa furnizati adresa de livrare si datele de facturare, sa alegeti modalitatea de plata, cititi cu atentie in prealabil si apoi acceptati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile si in final sa lansati comanda, apasand butonul Trimite Comanda. 

Dupa lansarea comenzii veti fi contactat(a) in aceeasi zi (telefonic sau prin e-mail ) pentru confirmarea comenzii si pentru a va comunica situatia stocului la produsul comandat de dumneavoastra.

Garantie : 

Produsele achizitionate prin intermediul magazinului online BijuteriiAnia.ro sunt însotite de certificate de garantie, ce atesta autenticitatea si calitatea acestora. 
 
BijuteriiAnia.ro ofera  garantie 30 de zile, cu exceptia deficientelor imputabile consumatorului. Astfel, Garantia nu include produsele care prezinta defecte cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate. Certificatele de garantie pentru bijuteriile comercializate de BijuteriiAnia.ro sunt întocmite în conformitate cu legile în vigoare.
 
Toate produsele comericalizate de noi sunt marcate si de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.
 
Conditiile de solicitare a garantiei pentru bijuteriile comercializate de BijuteriiAnia.ro sunt cele mentionate in actele normative urmatoare, cu modificarile ulterioare: O.G. 21/1992, Legea 449/2003, O.G. 174/2008.  

Modalitati de plata :

1. Ramburs – plata in numerar la curierul care face livrarea  

2. Prin transfer bancar, caz in care livrarea produselor catre dumneavoastra se va face imediat dupa ce avem confirmarea bancii ca banii au intrat in contul nostru bancar 

3.Plata cu cardul 

 

Returnarea produselor :

BijuteriiAnia.ro si-a propus sa multumeasca un numar cat mai mare de clienti. Chiar pe toti, daca este posibil. Insa stim ca acest tel este destul de greu de atins, desi depunem eforturi serioase in acest sens.

 De aceea, dorim sa venim in ajutorul celor care, dintr-un motiv sau altul, doresc sa returneze produsele.

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0766 703 630 sau sa ne scrieti un mail la adresa office@BijuteriiAnia.ro,  pentru a gasi cea mai buna solutie de rezolvare a acesteia.

Conditiile in care se pot returna produsele sunt urmatoarele:

 Daca produsul comandat este diferit de ceea ce v-ati dorit sau va razganditi dupa ce l-ati cumparat, il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru a obtine returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport).

Aceasta clauza se aplica conf O.G.34/2014, in cazul achizitionarii de produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile de la art.2 alin.7 "consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii de la incheierea contractului."

 Inainte de a trimite produsul inapoi catre noi, la adresa Str. Ionita Cegan nr.4, bl. P12, sc. 1, ap.3, sector 5, Bucuresti, va rugam sa sunati la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.

 Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara urme ale utilizarii, in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) si sa fie insotite de o copie dupa factura de achizitie. 

Ambalarea produselor returnate trebuie facuta cu mare grija, astfel incat produsele sa se evite deformarea sau distrugerea totala sau partiala a acestora in timpul transportului. In caz contrar, BijuteriiAnia.ro va fi exonerata de orice responsabilitate de returnare a contravalorii produselor. 

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la primirea returului de catre BijuteriiAnia.ro

Nu pot fi returnate: 

- Produsele de tip comanda speciala, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea dvs si a efectuarii platii 

- Produsele personalizate la cerere  


Coş cumpărături

← continuă cumpărăturile

Coșul de cumpărături este gol!