Telefon: 0766 703 630 / 021 410 22 59    

line_menu_top
 
       »  Prima pagina
     Categorii

Livrare

Livrarea bijuteriilor  comandate online pe www.BijuteriiANIA.ro se face oriunde pe întreg teritoriul Romaniei între 48 - 72 ore lucratoare, exceptie fac localitatile cu extra-kilometrii unde curierii pot ajunge la dvs si in 3-4 zile prin intermediul serviciului de curierat Fan Courier sau Nemo Courier iar livrarea acestora au costul de  15 lei taxa de livrare cu TVA in Bucuresti si 25 lei taxa de livrare cu TVA in tara .

 

Excepţie fac cazurile de forţă majoră calamităţi, dezastre naturale, drumuri impracticabile, accidente, etc.


 Bijuterii ANIA isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.


Toate bijuteriile sunt ambalate individual în saculeti sau cutiute de plastic  înainte de a fi expediate către destinatar.


Produsele sunt sigilate în plic și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.


Constatările referitoare la integritatea coletelor se vor face în prezența agentului curier. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.


În cazul stornării comenzilor sau Retur, costul de transport nu se stornează.

     Ghiduri
     Certificare Oficiala

Pe www.BijuteriiANIA.ro totul este de incredere, bijuteriile sunt insotite de factura fiscala, certificat de garantie si calitate, bon casa. Mai jos va prezentam actele oficiale ale firmei noastre prin care autoritatile romane reglementeaza comertul cu metale si pietre pretioase.

     Newsletter

Mai avem promotii din cand in cand! Inscrie-te la newsletter!

     Cosul Meu
basket
Produse:  0 buc
Total:  0.00 RON
Nu aveti produse in cos
     Bugetul dumneavoastra

Gaseste produsul dorit in functie de bugetul alocat.

     Autentificare
Viziteaza magazinul BijuteriiAnia pe ShopMania
ANPC 9551
REZOLVAREA DISPUTELOR ONLINE |  PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE STANDBY TEAM: Website Design, Website Development & Website Support
SC Edit Media SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 10534