Livrare

Livrarea bijuteriilor comandate online pe BijuteriiAnia.ro se face pe întreg teritoriul Romaniei, precum si in strainatate.
 
Timpul de livrare este cuprins, in general, intre 24 si 72 ore lucratoare (nu se includ orele din zilele libere si cele din sarbatorile legale).  Exceptie fac localitatile pentru care firmele de curierat percep  extra-kilometri, unde curierii ajung mai greu si doar la cererea dumneavoastra expresa, in acest caz timpul de livrare fiind cuprins intre 2 si 7 zile lucratoare. 
 
Exceptie fac cazurile de forta majora, calamitatile, dezastrele naturale, drumurile impracticabile, accidentele, etc., care sunt independente de compania noastra.
 
BijuteriiAnia.ro foloseste serviciile de curierat ale companiilor Fan Courier si Nemo Courier, respectiv ale Postei Romane, pentru livrarile in tara, respectiv pe cele ale companiei UPS pentru livrarile in strainatate.
 
Livrarile interne costa 15 lei (TVA inclus) in Bucuresti, respectiv 25 lei (TVA inclus). 
 
Livrarile internationale le facem cu curierii UPS.
 
Costurile de transport pentru livrarile internationale difera in functie de rapiditatea expedierii coletului. Mai jos aveti cateva tarife orientative aferente unui transport cu durata de livrare 5 zile lucratoare. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne apelati telefonic la 0766 703 630 pentru a va putea informa in ce marje tarifare se incadreaza destinatia dvs.
 
Astfel, pentru tarile din 
 
Zona 1 ( Bulgaria, Slovacia, Ungaria ) tariful aproximativ de 12 Euro.
Zona 2 (Austria, Croatia, Cehia, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Slovenia ) tariful aproximativ de 15 Euro.
Zona 3 ( Belgia, Danemarca, Estonia, Franta, Olanda, Lituania, Luxembourg, Monaco, Irlanda, Scotia, Marea Britanie, Suedia) tariful aproximativ de 20 Euro.
Zona 4 ( Spania, Portugalia) tariful aproximativ de 23 Euro.
 
Aceste tarife au titlu orientativ si se pot confirma numai in urma unei discutii telefonice sau pe facebook sau pe whatsapp. Transportul va fi facturat impreuna cu bijuteriile dorite, plata pentru intreaga comanda facandu-se in prealabil, si NU RAMBURS LA CURIER. Noi va emitem dumneavoastra factura, dvs o achitati, iar in urma confirmarii platii, bijuteriile pleaca spre dvs. 
 
BijuteriiAnia.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor. 
Toate bijuteriile sunt ambalate individual in saculeti sau cutiute de plastic  inainte de a fi expediate catre destinatar. 
Produsele sunt sigilate in plic si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. 
 
Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face în prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. 
 
In cazul in care produsele sunt returnate, costurile de transport sunt suportate de client. 
 

Returnarea si inlocuirea produselor: 

Bijuterii Ania si-a propus sa multumeasca un numar cat mai mare de clienti. Chiar pe toti, daca este posibil. Insa stim ca acest tel este destul de greu de atins, desi depunem eforturi serioase in acest sens.

De aceea, dorim sa venim in ajutorul celor care, dintr-un motiv sau altul, doresc sa returneze produsele.

Conditiile in care se pot returna produsele sunt urmatoarele:

Daca produsul comandat este diferit de ceea ce v-ati dorit sau va razganditi dupa ce l-ati cumparat, il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) aceasta clauza se aplica conf O.G.34/2014, in cazul achizitionariide produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G.34/2014 art.2 alin.7 "consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii de la incheierea contractului."

Inainte de a trimite produsul inapoi catre noi pe adresa Str. Ionita Cegan nr.4, bl. P12, sc. 1, ap.3, sector 5, Bucuresti, va rugam sa sunati la numerele de telefon afisate pe site.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara urme ale utilizarii, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) si sa fie insotite de o copie dupa factura de achizitie. Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate de dumneavoastra, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la primirea returului de catre Bijuterii Ania.

Nu pot fi returnate:

 - Produsele de tip comanda speciala, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea dvs si a efectuarii platii

 - Produsele personalizate la cerere

Observatii importante:

Va recomandam sa utilizati servicii de curierat care permit urmarirea coletului.

Nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi.

In toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original, cu toate etichetele la locul lor si insotite de toate accesoriile si documentele originale.

Deteriorarea produselor poate conduce la refuzarea returului. 

Coş cumpărături

← continuă cumpărăturile

Coșul de cumpărături este gol!